Как животът в града влияе върху кожата ни?

20.10.2021 10:25:13

Как животът в града влияе върху кожата ни?

Разрастването на градовете и намаленото качество на въздуха въздействат особено негативно върху нежната кожа на лицето. Всекидневното сблъскване със замърсяването и натрупването на свободни радикали в клетките води до оксидативен стрес и може да причини окислителни увреждания на кожата, промяна на микрофлората, преждевременно стареене, поява на бръчки, сивкав тен и отпускане на лицето.

Замърсяването на градската среда се дължи на различни агресори като:

  • замърсен въздух;
  • фини прахови частици;
  • изпарения от дизеловите двигатели;
  • промишлени емисии; 
  • изгорели газове;
  • смог;
  • тежки метали;
  • озон;
  • цигарен дим;
  • химикали; 

В дългосрочен план последиците за кожата могат да са от проява на чувствителност, загуба на свежест и сухота до алергични реакции, пигментни петна, запушени пори, поява на фини линии и кожни възпаления.

Kак да противодействаме на замърсяването?

Защитата на лицето с подходяща козметика е ключов момент за превенция от ежедневните стресови фактори и свеждане до минимум на щетите, които замърсената градска среда носи със себе си.

 

Антиоксиданти – блокатор на външните агресори

Активните съставки, богати на антиоксиданти и регенериращи свойства, подпомагат защитната кожна бариера, неутрализират свободните радикали и предотвратяват увреждането на клетките. С тяхна помощ се засилват самообновителните процеси, възстановява се хидролипидния баланс и се подобрява еластичността.

Те могат да се приемат под формата на плодове и зеленчуци като боровинки, ягоди, годжи бери, спанак, червено зеле, артишок, червени чушки, лук, ябълки, портокали и други, както и да се използва козметика, с активни съставки, богати на антиоксиданти.  В козметика RueDiaR са внимателно подбрани високотехнологични съставки, подсилващи бариерната функция на кожата и борещи се с оксидативния стрес:

 

Grapesеed oil – Масло от гроздови семки

Съдържа по-голямо количество линолова киселина/58% - 78%/ в сравнение с много други натурални масла. Това го прави незаменим помощник в укрепването на клетъчните мембрани, в защитата от свободните радикали и стреса от околната среда.

Разгледайте козметична линия Derma Expert с масло от гроздови семки.  

Argan oil – арганово масло

Бори се ефективно със свободните радикали, притежава превантивно anti age действие и забавя процесите на стареене. Благодарение на  своите подхранващи и антиоксидантни свойства действа благоприятно на застаряващата кожа като я омекотява, заглажда и подобрява нейната еластичност.

В Derma Creation ще откриете богато съчетание на арганово масло и екстракти от растителни стволови клетки за регенерация и повишаване на естествената кожна бариера.

PLANTASENS OLIVE ACTIVE HP -  маслинов сквален

Съдържа висококонцентриран маслинов сквален - основен компонент на човешкия себум – 13%. Именно високата и съвместимост с кожата я прави една от базовите съставки, вложена във всички продукти грижа за лице на RueDiaR. Осигурява защитна бариера на кожата, предпазва кожните липиди от образуване на пероксиди (окислителни продукти) и свободни радикали, индуцирани от УВ лъчите. 

ALPAFLOR® Edelweiss - екстракт от еделвайс


Eкстрактът от органично култивиран в Швейцарските Алпи еделвайс, вложен в Ageless Beauty, притежава силни антиоксидантни свойства и способност да премахва свободните радикали. Поддържа защитната бариера на кожата и подобрява кожната резистентност към УВ радиацията и другите стресови фактори на околната среда. Запазва оптимален баланс на кожата, като намалява чувствителността и раздразнението и и допринася за повече комфорт.  

PhytoCellTec™ Alp Rose - стволови клетки от алпийска роза

Оптимизирайки потенциала на епидермалните стволови клетки подобрява регенерация и бариерната функция на кожата. Забавя признаците на стареене – бръчки, зачервявания, загуба на тонус. Стволовите клетки от алпийска роза са един от ингредиентите във формулата на Derma Creation,  с която се постига възстановяване на кожата и се стимулират естествените регенеративни процеси в епидермиса.

Bulgarian rose oil – органично розово масло

Освежава и тонизира, изглажда бръчките, възвръща плътността и еластичността на кожата, подпомага неутрализирането на вредните свободни радикали. Действа подмладяващо и стимулира регенерацията на клетките. Има антиоксидантен, антиалергичен и противовъзпалителен ефект. 

 

 

Хидратацията – оптимално решение за комфорт в забързаното ежедневие

Излагането на мръсен въздух може да доведе до дехидратация на всеки тип кожа, включително мазната.  Това води до нарушаване на естествената защита на епидермиса, загуба на вода в кожните словеве, чувствителност, сухота. Съставки като AMIPORINE, CUBE 3,  Fucocert ® и Safflower Oil са с широкоспектърно действие за хидратация, подхранване и предпазване от повторна дехидратация на кожата. 

 

Amiporine® ER

Реструктурираща активна съставка от нар, която възстановява естествения поток на вода чрез стимулиране на специфични кожни аквапорини (AQP3). Доказано подобрява водния баланс на клетките, метаболизма им и комуникацията между тях. AMIPORINE е мощно оръжие в борбата със стареенето на кожата. Тази уникална съставка може да откриете в грижата ни за лице Hydra-Nutrition,  която дарява всичко необходимо за здрава, хидратирана и подхранена кожа. 

 

Fucocert ®

Полизахарид, даряващ кожата с оптимална хидратация и копринено сетивно усещане. Действа комплексно – моментално овлажнява кожата и осигурява продължаващо до 8 ч. във времето хидратиране. Полизахаридите са отговорни за естествената способност на кожата да хидратира и задържа вода. С тяхна помощ дермата се възстановява и обновява. 

CUBE 3 - хиалуронова киселина

Високопенетрираща хиалуронова киселина, която се съдържа естествено в кожата, със специфичен спектър на молекулно тегло. Притежава моментален лифтинг ефект и експресно хидратира. Подобрява и благоприятства проникването на масло и водоразтворими активни ингредиенти. Хиалурова киселина лидер за бързи и видими резултати, вложена в продуктите за моментално стягане и хидратиране на лицето - Ageless Beauty.

Safflower Oil

Извлича се от семената на картам (Carthamus tinctorius). Семена от растението са открити в египетски гробници, датирани на 4 000 години. Маслото е известно с високо съдържание на витамин F под формата на линолова киселина /омега – 6/, която не се синтезира от човешкия организъм.Сафлорововто масло е част от активния комплекс на архитекта ни за лице - Youth Infinity. Съставката притежава влагозадържащи, подхранващи и хидратиращи свойства. Повишава еластичността и успокоява раздразненията. Не запушва порите и помага при сухота, лъщене, розацея.  

Превенция – ежедневна рутина за защита на кожата

Вредата върху лицето, която външните аргесори оставят, се натрупва постепенно и незабелязано. Негативният отпечатък се засилва, съчетавайки го с ежедневните стресови ситуации и забързан начин на живот. Превенцията и редовната грижа за нашата дерма с подходяща anti-pollution козметика са начин да съхраним свежестта и красотата и да намалим процесите на стареене.

Hydra-Nutrition Ageless Beauty Derma Expert Derma Creation Youth Infinity

Козметика RueDiaR е вдъхновена от идеята за съвременната градска жена, която уверено върви напред по улицата (Rue) на живота и преминава през различни етапи, ситуации и емоции. Живее динамично, сблъсква се със стреса, преживява моменти на радост и тъга и всичко това се записва в дневника (Diary) на нейния живот, върху нейното лице и кожа. Мисията на RueDiaR е да създаде всеобхватни и иновативни формули, с които да се предпази кожата от вредите на външния свят,  да се възстановят щетите от нанесените вече вреди и да се съхрани красотата и младежкото излъчване.


Прочети още:

Скинимализъм - нов подход за здрава кожа 7 признака на преждевременното стареене

Източници:

https://www.healthline.com/nutrition/does-milk-block-antioxidants#TOC_TITLE_HDR_3

https://www.webmd.com/food-recipes/antioxidants-your-immune-system-super-foods-optimal-health

https://www.mdpi.com  - Benefits of Argan Oil on Human Health

https://www.dsm.com/personal-care/en_US/products/skin-bioactives/alpaflor-edelweiss.html

http://dermapproved.com/active-ingredients/polysaccharides

Грижа за кожата

Грижа за кожата с RueDiaR

Как животът в града влияе върху кожата ни?

Как животът в града влияе върху кожата ни?

Разрастването на градовете и намаленото качество на въздуха въздействат особено негативно върху нежната кожа на лицето. Всекидневното сблъскване със замърс Разрастването на градовете и намаленото качество на въздуха въздействат особено негативно върху нежната кожа на лицето. Всекидневното сблъскване със замърс 2021-11-01T07:45:19+02:00 Как животът в града влияе върху кожата ни?

<p>Разрастването на градовете и намаленото качество на въздуха въздействат особено негативно върху нежната кожа на лицето. Всекидневното сблъскване със замърсяването и натрупването на свободни радикали в клетките води до оксидативен стрес и може да причини окислителни увреждания на кожата, промяна на микрофлората, преждевременно стареене, поява на бръчки, сивкав тен и отпускане на лицето.<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/mrusen-vyzduh1-616fcf39e6c02.png" /></p> <p>Замърсяването на градската среда се дължи на различни агресори като:</p> <ul> <li>замърсен въздух;</li> <li>фини прахови частици;</li> <li>изпарения от дизеловите двигатели;</li> <li>промишлени емисии;&nbsp;</li> <li>изгорели газове;</li> <li>смог;</li> <li>тежки метали;</li> <li>озон;</li> <li>цигарен дим;</li> <li>химикали;&nbsp;</li> </ul> <p>В дългосрочен план последиците за кожата могат да са от проява на чувствителност, загуба на свежест и сухота до алергични реакции, пигментни петна, запушени пори, поява на фини линии и кожни възпаления.</p> <table width="652" height="16"> <tbody> <tr> <td style="width: 642px;"></td> </tr> </tbody> </table> <p><strong style="font-size: 18pt;">Kак да противодействаме на замърсяването?</strong></p> <p>Защитата на лицето с подходяща козметика е ключов момент за превенция от ежедневните стресови фактори и свеждане до минимум на щетите, които замърсената градска среда носи със себе си.</p> <p>&nbsp;</p> <h3><span style="font-size: 18pt;">Антиоксиданти &ndash; блокатор на външните агресори</span></h3> <p>Активните съставки, богати на антиоксиданти и регенериращи свойства, подпомагат защитната кожна бариера, неутрализират свободните радикали и предотвратяват увреждането на клетките. С тяхна помощ се засилват самообновителните процеси, възстановява се хидролипидния баланс и се подобрява еластичността.<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/plodove-i-zelenchuci-antioxidants-616fcf2e655a9.png" /></p> <p>Те могат да се приемат под формата на плодове и зеленчуци като боровинки, ягоди, годжи бери, спанак, червено зеле, артишок, червени чушки, лук, ябълки, портокали и други, както и да се използва козметика, с активни съставки, богати на антиоксиданти.&nbsp; В <strong><a href="https://ruediar.bg/category/grija-za-lice" title="Козметика RueDiaR">козметика RueDiaR</a></strong> са внимателно подбрани високотехнологични съставки, подсилващи бариерната функция на кожата и борещи се с оксидативния стрес:</p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <table style="width: 1026px;"> <tbody> <tr style="height: 51.875px;"> <td style="width: 520.984px; height: 51.875px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>Grapesеed oil &ndash; Масло от гроздови семки</strong></span></h4> </td> <td style="width: 489.016px; height: 51.875px;"><span style="font-size: 10pt;"></span></td> </tr> <tr style="height: 294px;"> <td style="width: 520.984px; height: 294px;"><a href="https://ruediar.bg/category/derma-expert" title="DERMA EXPERT с Grapeseed oil"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/grapeseed-oil-616fcf1fc7c93.png" width="417" height="417" /></a></td> <td style="width: 489.016px; height: 294px;"> <p><span style="font-size: 12pt;">Съдържа по-голямо количество линолова киселина/58% - 78%/ в сравнение с много други натурални масла. Това го прави незаменим помощник в укрепването на клетъчните мембрани, в защитата от свободните радикали и стреса от околната среда.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Разгледайте <strong><a href="https://ruediar.bg/category/derma-expert" title="DERMA EXPERT">козметична линия Derma Expert</a></strong> с масло от гроздови семки.&nbsp;&nbsp;</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1022px;"> <tbody> <tr style="height: 34px;"> <td style="width: 521.219px; height: 34px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>Argan oil &ndash; арганово масло</strong></span></h4> </td> <td style="width: 484.781px; height: 34px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 254.75px;"> <td style="width: 521.219px; height: 254.75px;" class="text-alignleft"> <p><span style="font-size: 12pt;">Бори се ефективно със свободните радикали, притежава превантивно anti age действие и забавя процесите на стареене. Благодарение на&nbsp; своите подхранващи и антиоксидантни свойства действа благоприятно на застаряващата кожа като я омекотява, заглажда и подобрява нейната еластичност.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В <strong><a href="https://ruediar.bg/category/derma-creation" title="DERMA CREATION">Derma Creation</a></strong> ще откриете богато съчетание на арганово масло и екстракти от растителни стволови клетки за регенерация и повишаване на естествената кожна бариера.</span></p> </td> <td style="width: 484.781px; height: 254.75px;"><a href="https://ruediar.bg/category/derma-creation" title="Derma Creation с Argan oil"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/argan-oil-1.png" width="370" height="370" /></a></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1018px;"> <tbody> <tr style="height: 66.625px;"> <td style="width: 520.438px; height: 66.625px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>PLANTASENS OLIVE ACTIVE HP - &nbsp;маслинов сквален</strong></span></h4> </td> <td style="width: 480.562px; height: 66.625px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 363px;"> <td style="width: 520.438px; height: 363px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/olive-oil.png" width="453" height="453" /></td> <td style="width: 480.562px; height: 363px;"><span style="font-size: 12pt;">Съдържа висококонцентриран маслинов сквален - основен компонент на човешкия себум &ndash; 13%. Именно високата и съвместимост с кожата я прави една от базовите съставки, вложена във всички продукти <a href="https://ruediar.bg/category/grija-za-lice" title="Грижа за лице RueDiaR"><strong>грижа за лице на RueDiaR</strong></a>. Осигурява защитна бариера на кожата, предпазва кожните липиди от образуване на пероксиди (окислителни продукти) и свободни радикали, индуцирани от УВ лъчите.&nbsp;</span></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1015px;"> <tbody> <tr style="height: 36px;"> <td style="width: 516.328px; height: 36px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>ALPAFLOR&reg; Edelweiss - екстракт от еделвайс</strong></span></h4> </td> <td style="width: 479.672px; height: 36px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 164px;"> <td style="width: 516.328px; height: 164px;"><br /><span style="font-size: 12pt;">Eкстрактът от органично култивиран в Швейцарските Алпи еделвайс, вложен в <strong><a href="https://ruediar.bg/category/ageless-beauty" title="Ageless Beauty">Ageless Beauty</a></strong>, притежава силни антиоксидантни свойства и способност да премахва свободните радикали. Поддържа защитната бариера на кожата и подобрява кожната резистентност към УВ радиацията и другите стресови фактори на околната среда. Запазва оптимален баланс на кожата, като намалява чувствителността и раздразнението и и допринася за повече комфорт.&nbsp;&nbsp;</span></td> <td style="width: 479.672px; height: 164px;"><a href="https://ruediar.bg/category/ageless-beauty" title="Ageless Beauty с Alpaflor Edelweiss"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/edelwaiss-1.png" width="396" height="396" /></a></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1016px;"> <tbody> <tr style="height: 54.875px;"> <td style="width: 514.891px; height: 54.875px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>PhytoCellTec&trade; Alp Rose - стволови клетки от алпийска роза</strong></span></h4> </td> <td style="width: 483.109px; height: 54.875px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 355px;"> <td style="width: 514.891px; height: 355px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/alpine-rose-1.png" width="339" height="339" /></td> <td style="width: 483.109px; height: 355px;"><span style="font-size: 12pt;">Оптимизирайки потенциала на епидермалните стволови клетки подобрява регенерация и бариерната функция на кожата. Забавя признаците на стареене &ndash; бръчки, зачервявания, загуба на тонус. Стволовите клетки от алпийска роза са един от ингредиентите във формулата на <a href="https://ruediar.bg/category/derma-creation"><strong>Derma Creation</strong></a>,&nbsp; с която се постига възстановяване на кожата и се стимулират естествените регенеративни процеси в епидермиса.</span></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <p></p> <table style="width: 1014px;"> <tbody> <tr style="height: 33.125px;"> <td style="width: 510.703px; height: 33.125px;"> <h4><span style="font-size: 12pt;"><strong>Bulgarian rose oil &ndash; органично розово масло</strong></span></h4> </td> <td style="width: 481.297px; height: 33.125px;"><span style="font-size: 12pt;"></span></td> </tr> <tr style="height: 316px;"> <td style="width: 510.703px; height: 316px;"><span style="font-size: 12pt;">Освежава и тонизира, изглажда бръчките, възвръща плътността и еластичността на кожата, подпомага неутрализирането на вредните свободни радикали. Действа подмладяващо и стимулира регенерацията на клетките. Има антиоксидантен, антиалергичен и противовъзпалителен ефект.&nbsp;</span></td> <td style="width: 481.297px; height: 316px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/rose-oil-1.png" width="324" height="324" /></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <p></p> <p></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <h3><span style="font-size: 18pt;">Хидратацията &ndash; оптимално решение за комфорт в забързаното ежедневие</span></h3> <p><span style="font-size: 18pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/hidrataciq-1.png" /></span></p> <p>Излагането на мръсен въздух може да доведе до дехидратация на всеки тип кожа, включително мазната.&nbsp; Това води до нарушаване на естествената защита на епидермиса, загуба на вода в кожните словеве, чувствителност, сухота. Съставки като AMIPORINE, CUBE 3,&nbsp; Fucocert &reg; и Safflower Oil са с широкоспектърно действие за хидратация, подхранване и предпазване от повторна дехидратация на кожата.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <table style="width: 1019px;"> <tbody> <tr style="height: 10px;"> <td style="width: 500.719px; height: 10px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>Amiporine&reg; ER</strong></span></h4> </td> <td style="width: 500.281px; height: 10px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 410.375px;"> <td style="width: 500.719px; height: 410.375px;"><a href="https://ruediar.bg/category/hydra-nutrition" title="Hydra-Nutrition с Amiporine ER"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/amiporine-1.png" width="459" height="459" /></a></td> <td style="width: 500.281px; height: 410.375px;"> <p><span style="font-size: 12pt;">Реструктурираща активна съставка от нар, която възстановява естествения поток на вода чрез стимулиране на специфични кожни аквапорини (AQP3). Доказано подобрява водния баланс на клетките, метаболизма им и комуникацията между тях. AMIPORINE е мощно оръжие в борбата със стареенето на кожата. Тази уникална съставка може да откриете в грижата ни за лице&nbsp;<strong><a href="https://ruediar.bg/category/hydra-nutrition" title="HYDRA-NUTRITION">Hydra-Nutrition</a></strong>,&nbsp; която дарява всичко необходимо за здрава, хидратирана и подхранена кожа.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 10pt;">&nbsp;</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1019.59px;"> <tbody> <tr style="height: 25px;"> <td style="width: 498px; height: 25px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>Fucocert &reg;</strong></span></h4> </td> <td style="width: 503.594px; height: 25px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 75.0938px;"> <td style="width: 498px; height: 75.0938px;"> <p><span style="font-size: 12pt;">Полизахарид, даряващ кожата с оптимална хидратация и копринено сетивно усещане. Действа комплексно &ndash; моментално овлажнява кожата и осигурява продължаващо до 8 ч. във времето хидратиране. Полизахаридите са отговорни за естествената способност на кожата да хидратира и задържа вода. С тяхна помощ дермата се възстановява и обновява.&nbsp;</span></p> </td> <td style="width: 503.594px; height: 75.0938px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/polizaharid.png" width="433" height="433" /></td> </tr> </tbody> </table> <p><strong></strong></p> <table style="width: 1022.58px;"> <tbody> <tr style="height: 18px;"> <td style="width: 493px; height: 18px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>CUBE 3 - хиалуронова киселина</strong></span></h4> </td> <td style="width: 511.578px; height: 18px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 362.094px;"> <td style="width: 493px; height: 362.094px;"><a href="https://ruediar.bg/category/ageless-beauty" title="Ageless Beauty с Cube 3"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/cube3-hyaluron.png" width="313" height="313" /></a></td> <td style="width: 511.578px; height: 362.094px;"> <p><span style="font-size: 12pt;">Високопенетрираща хиалуронова киселина, която се съдържа естествено в кожата, със специфичен спектър на молекулно тегло. Притежава моментален лифтинг ефект и експресно хидратира. Подобрява и благоприятства проникването на масло и водоразтворими активни ингредиенти. Хиалурова киселина лидер за бързи и видими резултати, вложена в продуктите за моментално стягане и хидратиране на лицето - <strong><a href="https://ruediar.bg/category/ageless-beauty" title="AGELESS BEAUTY">Ageless Beauty</a></strong>.</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <table style="width: 1022.58px;"> <tbody> <tr style="height: 14px;"> <td style="width: 492px; height: 14px;"> <h4><span style="font-size: 14pt;"><strong>Safflower Oil</strong></span></h4> </td> <td style="width: 512.578px; height: 14px;"><span></span></td> </tr> <tr style="height: 231.094px;"> <td style="width: 492px; height: 231.094px;"><span style="font-size: 12pt;">Извлича се от семената на картам (Carthamus tinctorius). Семена от растението са открити в египетски гробници, датирани на 4 000 години. Маслото е известно с високо съдържание на витамин F под формата на линолова киселина /омега &ndash; 6/, която не се синтезира от човешкия организъм.Сафлорововто масло е част от активния комплекс на архитекта ни за лице -&nbsp;<strong><a href="https://ruediar.bg/category/youth-infinity" title="Youth Infinity">Youth Infinity</a></strong>. Съставката притежава влагозадържащи, подхранващи и хидратиращи свойства. Повишава еластичността и успокоява раздразненията. Не запушва порите и помага при сухота, лъщене, розацея.&nbsp;<span style="font-size: 12pt;">&nbsp;</span><br /></span></td> <td style="width: 512.578px; height: 231.094px;"><a href="https://ruediar.bg/category/youth-infinity" title="Youth Infinity с Safflower oil"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/safflower-oil-616fdafb66c63.png" width="454" height="454" /></a></td> </tr> </tbody> </table> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <h3><span>Превенция &ndash; ежедневна рутина за защита на кожата</span></h3> <p>Вредата върху лицето, която външните аргесори оставят, се натрупва постепенно и незабелязано. Негативният отпечатък се засилва, съчетавайки го с ежедневните стресови ситуации и забързан начин на живот. Превенцията и<strong> редовната грижа за нашата дерма с подходяща anti-pollution козметика</strong> са начин да съхраним свежестта и красотата и да намалим процесите на стареене.</p> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/slider-60886d3c4ee05-6141da2fc39a4.png" width="792" height="373" /></p> <table style="width: 796px;"> <tbody> <tr style="height: 174px;"> <td style="width: 150px; height: 174px;"><a href="https://ruediar.bg/product/24-chasa-krem-za-kompleksno-hidratirane-i-podhranvane-na-liceto-ruediar" title="HYDRA-NUTRITION"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/24-casa-obnovavas-krem-arhitekt-za-lice-image_613b2c79d0589_1280x1280.png" /></a></td> <td style="width: 142px; height: 174px;"><a href="https://ruediar.bg/product/24-chasa-krem-za-ekspresno-hidratirane-i-stqgane-na-kojata-na-liceto-ageless-beauty-ruediar" title="AGELESS BEAUTY"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/24-casa-krem-za-ekspresno-hidratirane-i-stagane-na-kozata-na-liceto-image_613b2b37d9449_1280x1280.png" /></a></td> <td style="width: 149.9px; height: 174px;"><a href="https://ruediar.bg/product/24-chasa-krem-za-aktivna-grija-i-izglajdane-na-kojata-na-liceto-ruediar" title="DERMA EXPERT"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/24-casa-krem-za-aktivna-griza-i-izglazdane-na-kozata-na-liceto-image_613b2f3348916_1280x1280.png" /></a></td> <td style="width: 157.1px; height: 174px;"><a href="https://ruediar.bg/product/24-chasa-regenerirasht-krem-za-lice-ruediar" title="DERMA CREATION"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/24-casa-regeneriras-krem-image_613b2dec07e7f_1280x1280.png" /></a></td> <td style="width: 160px; height: 174px;"><a href="https://ruediar.bg/product/24-chasa-obnovqvasht-krem-arhitekt-za-lice-ruediar" title="YOUTH INFINITY"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/24-casa-obnovavas-krem-arhitekt-za-lice-image_613b2c79d0589_1280x1280.png" /></a></td> </tr> <tr style="height: 16px;"> <td style="width: 150px; height: 16px;"><a class="_filter-category-list-item" href="https://ruediar.bg/category/hydra-nutrition">Hydra-Nutrition</a></td> <td style="width: 142px; height: 16px;"><a class="_filter-category-list-item" href="https://ruediar.bg/category/ageless-beauty">Ageless Beauty</a></td> <td style="width: 149.9px; height: 16px;"><a class="_filter-category-list-item" href="https://ruediar.bg/category/derma-expert">Derma Expert</a></td> <td style="width: 157.1px; height: 16px;"><a class="_filter-category-list-item" href="https://ruediar.bg/category/derma-creation">Derma Creation</a></td> <td style="width: 160px; height: 16px;"><a class="_filter-category-list-item" href="https://ruediar.bg/category/youth-infinity">Youth Infinity</a></td> </tr> <tr style="height: 11.1875px;"> <td style="height: 11.1875px; width: 150px;"></td> <td style="height: 11.1875px; width: 160px;"> <p></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p><strong>Козметика RueDiaR</strong> е вдъхновена от идеята за съвременната градска жена, която уверено върви напред по улицата (Rue) на живота и преминава през различни етапи, ситуации и емоции. Живее динамично, сблъсква се със стреса, преживява моменти на радост и тъга и всичко това се записва в дневника (Diary) на нейния живот, върху нейното лице и кожа. <strong>Мисията на RueDiaR е да създаде всеобхватни и иновативни формули, с които да се предпази кожата от вредите на външния свят,&nbsp; да се възстановят щетите от нанесените вече вреди и да се съхрани красотата и младежкото излъчване.</strong></p> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <p></p> <hr /> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <h3>Прочети още:</h3> <table width="988" height="163"> <tbody> <tr> <td style="width: 486px;"><a href="https://ruediar.bg/article/skinimalizam-nov-podhod-za-zdrava-koja" title="Скинимализъм - нов подход за здрава кожа"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/2_1280x1280.png" /></a></td> <td style="width: 486px;"><a href="https://ruediar.bg/article/7-priznaka-na-prejdevremenno-stareene" title="7 ПРИЗНАКА НА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО СТАРЕЕНЕ"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22946/files/image/1_1280x1280.png" /></a></td> </tr> <tr> <td style="width: 486px;"><a href="https://ruediar.bg/article/skinimalizam-nov-podhod-za-zdrava-koja" title="Скинимализъм - нов подход за здрава кожа">Скинимализъм - нов подход за здрава кожа</a></td> <td style="width: 486px;"><a href="https://ruediar.bg/article/7-priznaka-na-prejdevremenno-stareene" title="7 ПРИЗНАКА НА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО СТАРЕЕНЕ">7 признака на преждевременното стареене</a></td> </tr> </tbody> </table> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <hr /> <table> <tbody> <tr> <td></td> </tr> </tbody> </table> <p><span style="font-size: 10.6667px;">Източници:</span></p> <p><span style="font-size: 8pt;">https://www.healthline.com/nutrition/does-milk-block-antioxidants#TOC_TITLE_HDR_3</span></p> <p><span style="font-size: 8pt;">https://www.webmd.com/food-recipes/antioxidants-your-immune-system-super-foods-optimal-health</span></p> <p><span style="font-size: 8pt;">https://www.mdpi.com &nbsp;- Benefits of Argan Oil on Human Health</span></p> <p><span style="font-size: 8pt;">https://www.dsm.com/personal-care/en_US/products/skin-bioactives/alpaflor-edelweiss.html</span></p> <p><span style="font-size: 8pt;">http://dermapproved.com/active-ingredients/polysaccharides</span></p> <p></p> <p></p> <p></p>

, , , , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки